Ergonomiatuotteet henkilöstösi iloksi ja terveydeksi

Tietokoneella tai yleensä työpöydän ääressä tapahtuva pitempiaikainen työskentely rasittaa selkää, niskaa ja monia eri niveliä. On ensisijaisen tärkeää, että ensiluokkaisten työtarvikkeiden lisäksi henkilöstösi jokapäiväisessä käytössä ovat myös laadukkaat ergonomiatuotteet. Työntekijöiden terveyden edistämisen laiminlyönti näkyy nopeasti tuottavuuden heikkenemisenä, pitkittyvinä sairauslomina ja työilmapiirin huononemisena. Tämän vuoksi onkin yrityksesi toiminnan kannalta erittäin tärkeää, että terveysasiat olisivat heti alusta alkaen kunnossa.

Yleisimpiä myymiämme tuotteita ovat rannekanavaoireyhtymää ehkäisevät rannetuet, mutta valikoimistamme löydät kattavan valikoiman erilaisia ergonomiatuotteita myös muiden vaivojen ja vammojen estämiseen.

Valikoimastamme löydät mm. seuraavia laadukkaita ergonomiatuotteita:

  • Hiiri- ja näppäimistöalustat sekä rannetuet
  • Hiiriohjaimet
  • Jalka- ja kyynärvarsituet
  • Nousujakkarat

Meiltä myös laadukkaat ja mukavat työtuolit

Istumatyössä ehkä tärkein yksittäinen työväline on laadukas ja mukava työtuoli. Eikä kukaan myöskään kiellä, etteikö se saisi samalla olla hyvännäköinen ja tyylikäs!

Meiltä löydät kattavan valikoiman erilaisia toimistotuoleja eri tarpeisiin ja eri kehotyypeille. Esimerkiksi laadukkaasta toimistotuoli-valikoimastamme löydät mm. eri säätömahdollisuuksin varustettuja tuoleja moninaisin selkä- ja käsinojavaihtoehdoin.

Saat kauttamme myös suurta suosiota keränneet satulatuolit, jotka soveltuvat erinomaisesti kaikenlaiseen toimistotyöskentelyyn. Ne sopivat kokonsa ja keveytensä takia erinomaisesti pienempiinkin tiloihin, mutta varsinaisesti ne ovat suunniteltu helpottamaan ja estämään erilaisia istumisesta johtuvia selkä- ja jalkaoireita.

Lisätietoja saat verkkokaupastamme, osoitteesta https://kauppa.ttjuntunen.fi/


Henkilökunta on yrityksesi arvokkain voimavara. Pidä heistä hyvää huolta!